Güzellik Sırları

Tavsiyeler & İpuçları

Güne zinde başlamak
Sabahları yorgun kalkıyorsanız vücudunuzu toksinlerden arındırmak için bir bardak limonlu ılık su içebilir.

Mat dudaklar için
Mat rujları seviyorsanız dudak kalemi kullanmalısınız. Böylece dudaklarınız parlamayacak ve çerçeveyi çok fazla taşırmadığınız sürece dudaklarınıza ayrı bir dolgunluk kazandıracaktır. Sadece dudak kalemi ile de dudaklarınıza renk verebilirsiniz. Ama burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var; kalemi dudağınıza dik hareketlerle sürdükten sonra parmağınızla iyice dağıtmalısınız.

Buzlu dudak kremi
Eğer dudak kalemi kullanıyorsanız size önemli bir tavsiye. Kalemi kullanmadan önce buzlu bir kabın içinde bekletirseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Saçlarınızı düzenleyin
Eliniz için kullandığınız, nemlendiricilerden biraz saçınıza sürerseniz uçuşan ve elektiriklenen saçlarınızı yatıştırmış olursunuz. Nemlendiriciyi banyo sırasında sürerseniz saçlarınızı kuruladıktan sonra daha parlak ve canlı olduğunu görürsünüz.

Göz makyajı temizliği
Göz makyajınızı temizlerken göz kapağı ve çeversini ovuşturmamalısınız. Bunun için kullandığınız ürünü göz kapağınıza sürdükten sonra bir parça pamukla göz pınarından dışarıya doğru hafif dairesel hareketlerle silin.
Vücudunuza özen gösterin
Asla unutmayın: güneş sayesinde elde ettiğiniz bronz ten zamanla kaybolacaktır ancak güneşin verdiği zararları cildiniz asla unutmayacaktır. Güneşin tadını çıkartın ancak fazla da güneşin altında kalmayın!
Çocukların ciltleri, yetişkinlerin ciltlerinden daha incedir ve bu nedenle güneşe karşı daha hassastırlar. Çocuklarınızda her zaman yüksek bir güneşten koruma faktörüne (SPF 15 veya daha yukarısı) sahip ürünler kullanın ve bu ürünleri de çocuklarınıza sıkça uygulayın.
Güneşten koruma faktörü, ilgili ürünü kullanırken güneş yanığına maruz kalmadan güneşin altında ne kadar süreyle kalabileceğinizi belirtir. Güneşin altında yanmadan yaklaşık 10 dakika kalabileceğinizi tahmin edersek SPF 6, güneşin altında 10x6=60 dakika yanmadan kalabilmenizi sağlar.
Birçok insan, mümkün olan en iyi korumayı elde etmek için kullanmaları gereken güneş kremi miktarının genelde yarısını kullanmaktadırlar. Yetişkin bir insan, yüzü ve vücudunda yaklaşık bir desilitre güneş kremi kullanmalıdır!
Güneş ürünleri, uzun süre dayanıklı ürünler değillerdir ve bu nedenle her yıl yenileriyle değiştirilmelidirler.
Ayrıca kilonuzun sıkça değişmesi cildinize hasar vereceğinden kilonuzu kontrol etmeniz gereklidir.
Bunların yanısıra düzenli bir vücut masajı da vücudunuzun tonlanmasına ve kan dolaşımının iyileşmesine yardımcı olacaktır.

Koku önerileri
Cildiniz üzerinde bir koku denerken bu kokuyu koklamadan önce birkaç saniyeliğine kurumasına izin verin. Parfümün sahip olduğu kokuyu tam manasıyla yayabilmesi için bir müddet serbest bırakılması çok önemlidir.
Parfümü cildiniz üzerinde sürtmeyin çünkü sürtme işlemi neticesinde hassas koku molekülleri zarar görecektir.
Baharatlı bir gıdanın veya sarımsağın yenmesi, parfümün cildiniz üzerindeki kokusunu değiştirebilir!
Parfümler çabuk bozulan maddelerdir ve bu nedenle parfümlerin saklanması çok önemlidir. Parfüm şişesini doğrudan güneş ışığı alabilecek yerlerde veya soğuk bir buzdolabının içinde saklamayın çünkü bu, parfümün kokusuna zarar verebilir. En sevdiğiniz parfümünüzü kutusuyla birlikte ne çok soğuk ne de çok sıcak olmayan bir yerde bulundurun.

0 yorum:



oriflame, oriflame kozmetik, oriflamekozmetik, oriflame-kozmetik, kozmetik, oriflametr, oriflame.tr, oriflame.com, blogcu, blogspot, bloggum, tr.gg, azbuz, com

oriflame katalog, oriflame kataloğu, oriflame katalogları, ocak, şubat, mart, nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, 1.katalog, 2.katalog, 3.katalog, 4.katalog, 5.katalog, 6.katalog, 7.katalog, 8.katalog, 9.katalog, 10.katalog, 11.katalog, 12.katalog, 13. katalog

oriflame üye, oriflame üyelik, oriflame üyeliği, oriflame üye olmak, temsilci, temsilcisi, temsilciliği, danışman, danışmanı, güzellik danışmanı, iptal, iptali, üyelik iptali, kayıt, kayıt ücreti, ödeme, oriflame ödemesi

oriflame hediye, hediyesi, hediyeleri, kampanya, kampanyası, kampanyaları, kazanç, kariyer, avantaj, fırsat, fırsatı, fırsatları, tencere, yüzük, pırlanta, bp, 100bp, bv, fatura, sponsor, sponsor olmak, sipariş, istiyorum

oriflame ürün, oriflame ürünleri, içerik, oriflame içeriği, silky, parfüm, koku, cilt bakımı, ruj, ruju, rujları, seti, setleri, eclat, kiss, divine, erkek, kadın, florance, düzleştirici, rolon, göz farı, stick, swedish, spa, skin, divual, giordani, free, miss, freya, beauty, diamond, saç, bakım, vücut, losyon, yüz, el, ayak, tırnak, krem, cile, oje

yüksek kaliteli doğal cilt bakımı ve kozmetik ürünleri